Tokerudhallen

Tokerudhallen

Det er med stor glede og stolthet at vi i Sangam idrettslag har signert driftsavtale med Bymiljøetaten i dag. Sangam idrettslag har driftsavtale med Tokerud
flerbrukshallen som har Idrettshall, Dansehall, M øterom og kiosk. Vi kommer til å tilby ekstra treningstimer også helgene til våre medlemmer.

Det er en viktig milepæl for Norway Tamil Sangam og Sangam idrettslag å få denne avtalen i havn. Jeg takker dere alle som har lagt inn stor innsats og jobbet hardt over seks år og er svært glad for at drømmen nå blir en realitet.

Sangam idrettslag har sitt utspring fra organisasjonen Tamil sangam i Norge og holder regelmessige aktiviteter og turneringer for alle aldersgrupper. Tamil Sangam idrettslag ble stiftet i 1987. I 2020 endret Tamil sangam idrettslag navn til Sangam idrettslag og hører til bydel Stovner. Idretten bygger identitet og skaper samhold og det er en viktig arena som fører til inkludering og integrering i vårt samfunn.

Idretten bygger identitet og skaper samhold. Det er en viktig arena som fører til inkludering og integrering i vårt samfunn.

https://sangamil.no/

Share this post